Findings Festival

Findings Festival

2 dagar på Bislett stadion i Oslo, mitt i centrum och med en otroligt stark line-up! Findings Festival kan vara en av årets bästa festivaler som presenteras i vårt grannland. På Bislett stadion har det sprungits många mil och hoppats många meter under alla fantastiska friidrottstävlingar som har arrangerats här. vi tror och hoppas att mycket av den kokande grytan-känslan biter sig fast och bara ökar trycket när vi fyller stadion till bristningsgränsen med dans- och partysugna musikälskare. Här kommer att bli ett tryck utan like med stora och välkända artister och inspirerande nya stjärnskott.

  • 16-17 augusti
  • Bislett stadion mitt i Oslo centrum
  • Norska, svenska och internationella artister

2018 på Findings Festivalen hur var det då?

Det blev verkligen som dom ville; den fetaste sommaravslutningen för året och ett härligt 5 års jubileum för festivalen. 2018 års startfält var tungt med artister som Tiësto, svenska Zara Larsson, Post Malone, grymma Axwell Ingrosso och den Unge Ferrari med Arif! vi kan bara lyfta på hatten för denna festival och önska stort lycka till för den kommande. Nu skall vi se vilka artister de har lyckats koppla till årets festival, några är återkommande andra är nykomlingar. Det är alltid lika intressant att följa planeringen och se line-upen växa fram under året.

Vi följer han i spåren, har sett honom uppträda två gånger och varje gång förundras vi över att han bara är 22! Från Nederländerna men med hela världen som spelfält, nu för första gången i Oslo centrum Martijn Gerard Garritsen eller Martin Garrix som han kallar sig. han både producerar och kreerar musik och shower som få förunnat och vi kan inte mer än höja förväntningarna till skyarna och se till att ha bra platser framför scenen. Här kommer det att bli åka av så håll i hatten och du skall med.

Fler internationella artister

Även här inte äldre än 24 år och influgen från USA, rapparen och låtskrivaren Lil Uzi Vert tar stora scenen i besittning. För oss som inte hört Lil Uzi live skall det bli spännande att göra bekantskap med denna lite råa unga rappare från andra sidan världshaven. Från England kommer artisten och producenten Timucin Kwong Wah Lam, eller som han är mest känd som, Jax Jones. Han har Housemusik som sitt epitet och det känns kul och fräscht med lite nya tag kring denna musikstilen. Välkommen upp på scenen, Jax Jones!

Även om det inte är så långt bort så är hon internationellt känd, svenska Tove Lo. Hon har alltid gått sin egen väg och det ihop med den talang hon besitter har gjort att 31-åriga Tove Lo fortfarande producerar grym musik. Hon har kallats “Sveriges mörkaste pop export” av tidningen Rolling Stones, och hon har en rå och lite grunge-aktig musikstil. Ihop med sin starka ståndpunkt och hur hon har skrivit om reglerna för hur det är att vara popstjärna, gör Tove Lo till en av våra favoriter. Hon har inte jättemånga spelningar inplanerade i sommar, så ta tillfället i akt!

Findings Festival i sin helhet

Dessa två dagar mitt i centrala centrum kräver självklart massor av planering, säkerhet och hårt arbete. precis som för de andra city-festivalerna ber arrangörerna att lämna bilen hemma och att tänka till på din och andras säkerhet innan du äntrar festivalområdet. Biljetter går att köpa både för en eller två dagar och på nivåerna bas eller premium. Festivalområdet kommer att vara avspärrat och du blir självklart visiterad innan du kommer in. Som sagt tänk till när du packar, lämna farliga tillbehör, kameror och picknick hemma – här kommer festivalen att sprudla av dansglada människor hela natten lång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *