Summerburst Festival

Summerburst Festival

Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto, R3hab, Will Sparks – ja, ni vet nog vad det handlar om. Den 30-31 Augusti kan du och dina vänner återigen sluta upp med era favoritartister på Stockholms Stadion under årets mesta Housefestival, Summerburst. Sedan 2011 har Stureplans Gruppen / Live Nation anordnat vad som anses vara Sveriges absolut största folkfest, musikfestivalen Summerburst. Under två dagar, detta år 30-31:a augusti, sluts musikälskare över hela världen upp för fest på Stockholms Stadion för att tillsammans dansa in kvällen till elektroniska toner av housemusikens världselit.

  • Summerburst slår återigen upp portarna den 30-31 Augusti på Stockholms Stadion
  • 18-års åldersgräns för att delta under evenemanget, 20 år för deras premiumområde
  • Se artister som Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto och många fler
  • Köp biljetter här: https://www.ticketmaster.se/

Dagsfest som övergår till dansfest inte bara under utan också tillsammans med stjärnorna!

Känner du precis som vi att det inför en sådan musikfestival behövs en rejäl uppladdning? Då tycker vi att ni ska börja med att dansa in dagen på Mister French i Gamla Stan. Klockan 12.00 slår de upp dörrarna till en helt ny miljö fullt som bjuder till med flamingos och palmer, en egen scen med en exklusiv artist-line-up där Tinie Tempah, Gianluca Vacchi, Mambo Brothers och Annica kommer snurra plattan i takt med att konfettiregnet kommer ner från skyn och taggar till er till den absolut ultimata feststämningen.

När dagsfesten spelat sista refrängen och ni har kommit i bra stämning så är det dags att rulla vidare mot Stockholm Stadion. Härifrån tar ni antingen tunnelbanan från Gamla stan till Stadion eller så ser ni till att maximera er sommardag och tar en promenad längs med vattnet, slottet och fortsätter sedan turen genom en av Stockholms vackraste parker, Humlegården. Väl framme vid arenan så är det dags att sätta på dig ditt armband som indikerar vart du ska gå för att sedan äntligen få träda in på festivalområdet och låta den riktiga festen börja.

Inne på festivalområdet

Att kliva in på festivalområdet är som att kliva in i en värld där dina allra vildaste fantasier går i uppfyllelse. Föreställ dig ett hav av människor i samma glada, taggade sinnesstämning som du, som alla stampar i takt med musiken samtidigt som att de mäktiga ljusscenerna drar igång. Vill du som vi, få den mest ultimata festupplevelsen där första parkett med premuimaccess till festivalområdet och bästa utsikt över stora scen erbjuds, ha tillgång till fler barer, matserveringar och toaletter för att undvika de milslånga köerna till högsta grad, samt få inträde till dagsfesten så ska du satsa på premuimbiljett.

Vi vet vad du tänker nu: En sådan här fest går ju bara inte att missa! Så vad gör du? Här har vi tagit fram en checklista för den ultimata Summerburst upplevelsen! Att göra innan Summerburst: – Köpa biljett: Detta gör du från de enda auktoriserade återförsäljarna av Summerburst biljetter: www.ticketmaster.se. Tänk på att du måste vara fyllda 18 år för att komma in på en standardbiljett samt 20 fyllda år för en premiumbiljett – Samla ihop festivalgänget: Dra ihop ditt bästa festivalgäng och planera hur ni ska överta Stockholms galnaste musikfest tillsammans. – Boka hotell, (om du inte redan bor i Stockholm).

Viktigt att veta inför ditt besök!

– Värt att nämna igen är att biljetter köps genom ticketmaster.se som är deras ENDA auktoriserade återförsäljare, vi avråder er starkt från att köpa från några andra återförsäljare då du kan riskera att få en ogiltig, förfalskad biljett. – Du måste vara fyllda 18 år för att få komma in på festivalområdet standardbiljett då det finns alkoholförsäljning – Tänk på att dricka med måtta, du kan annars nekas inträde vid ett för onyktert tillstånd. Kör på den gamla hederliga vartannat vatten, gratis vatten kommer nämligen att delas ut på festivalområdet. – Systemkamera är ej tillåtet att ta med in, filma allt genom mobilen istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *